Ohjelmisto

MammatYhtyeemme ohjelmisto on laaja – perinteisistä rakkauslauluista vanhoihin iskelmiin ja gospeliin, nykypopista kansanlauluihin ja moderneihin lauluyhtyekappaleisiin (esim. Rajaton, Pentatonix) ja kokonaisiin teoksiin, kuten Adiemus – Songs of Sanctuary.

Laulamme 3-7-äänisesti, joko säestyksellä tai ilman. Alla mainittujen kokonaisuuksien lisäksi olemme käsikirjoittaneet kokonaisia musiikillisia tarinoita esim. syntymäpäiville, häihin tai muihin tilaisuuksiin.

Ota meihin yhteyttä niin luodaan yhdessä tilaisuuteesi sopiva kokonaisuus!

Wanhan ajan iskelmäiltamat

”Muistatko,  millaista oli Vanhan veräjän luona? Entä Minne tuuli kuljetti pojat?” Wanhan ajan iskelmäiltamissa kuullaan musiikin lisäksi autenttista ajankuvaa aina 1920-luvulta saakka alkuperäisten kirjeiden ja mainosten muodossa – sota-ajan haikeudesta 1960-luvun polvienkaunistamisohjeisiin.

Rakkauslaulut

Monipuolisia tulkintoja rakkauden iloisista ja surullisistakin hetkistä, elämän myötä- ja vastamäestä. Ohjelmistossa mm. Ultra Bran, Juha Tapion, Jenni Vartiaisen sanoja ja säveliä sekä aiheeseen sopivia kansanlauluja.

Joululaulut

HowManyMothersin joululevy ”Joulu ihanin” julkaistiin 2.12.2012. Esillä on koko tunneskaala Rajattomien Joululaulusta Hiljaiseen joululauluun ja Jingle Bell Rockiin.

Gospel

HowManyMothers on alun perin Hakunilan seurakunnan lauluyhtye, ja hengellisellä musiikilla on sijansa ohjelmistossa edelleen. Tilaisuudesta riippuen voimme esittää esim. rytmikkäitä negrospirituaaleja, moderneja hengellisiä sävellyksiä, monisatavuotisia latinankielisiä lauluja tai vaikkapa virsiä kauniina sovituksina.

Kansanlaulut

Kansanlaulukokonaisuus on mielenkiintoinen sekoitus tuttuja ja tuntemattomampia suomalaisia kansanlauluja sekä räväköitä tuoreita sovituksia vanhoista suosikeista. Uudelleen tuunattu ”Oman kullan silmät” saa hymyn karehtimaan vakavammankin kuulijan silmäkulmassa.